13 juli 2014

Att prata med skapande vänner

Det känns som om det händer allt för sällan. Den här veckan har jag haft lyxen att få göra det. Har verkligen fått fylla på både inspirationsförrådet och energiförrådet tack vare korta dagar på jobbet och vänner från Stockholm som varit i krokarna på besök. Druckit gott, ätit gott och umgåtts i de Hälsingska skogarna med de bästa. Helt enkelt som balsam för själen.

Att prata process med likasinnade är verkligen nyttigt. Man får andra ingångsvinklar, tips och trix föreslaget för en och det har verkligen lyft min inspiration. Miljöombyte kan verkligen göra underverk. Huvudet är nu fullt av idéer som ska ner på papper. Måste bara sålla lite... :P

Jag har dessutom flera skrivkursövningar att ta tag i. Har legat lite på latsidan med det, för de fick i gång skrivartänket och jag fortsatte skriva på min text istället för att ta tag i nästa lektion. :P Farliga grejer det där, men så härligt när det händer.

1 kommentar:

  1. Ja det är härligt att få ventilera,att inte bara gå och bolla med sig själv. Det blir ju lite ensigt annars. Själv är jag mitt i redigeringen och en massa nya ideer dyker upp. Lycka till med skrivandet.

    SvaraRadera